Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Люди, хто розбирається на постільній білизні?? Попався на очі класний ресурс

Привіт усім! Думаю поділитися цікавим сайтом, може кому стане в нагоді. Останнім часом почав помічати, що сплю погано, всю ніч кручусь, а зранку почуваюся, ніби й не лягав. Списував на стрес, на погоду, а дружина каже: "Треба оновити постіль на нормальну, а не цей синтетичний жах з ринку". І тут я заліз в мережу.

По правді, вважав, що вибір постільного комплекту - це просто "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла історія. І і бязь, ранфорс, і сатин... Я в таких словах був нуль, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, оце скарбниця знань! Реально залип на годину. У них прямо як в довіднику: чітко розписані всі типи тканин, від дешевої бязі до преміум сатину та льону. Навіть є порівняння з описом щільності тканини та того, скільки там циклів прання витримає матеріал. Дуже допомогло в'їхати, чому якийсь набір коштує 800 грн, а другий — 2500.

З цікавого для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, наші та євро розміри суттєво відрізняються, і перш ніж купувати треба озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не просто вірити напису «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель влітку — це пекло, а якісний сатин дійсно охолоджує, бо в цієї тканини плетіння ниток специфічна.
- Там написано, як правильно прати, щоб колір не вицвів після кількох прань. Актуально для всіх, у кого пралка працює без відпочинку.

Зрештою вирішив замовити спочатку один сатиновий набір від нашого виробника (підтримав українське). Наразі політ нормальний — сплю як немовля, білизна приємна до тіла, не ковзає й не електризується.

Коротше, якщо ти, як і автор, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не те, в що треба розбиратись, щиро раджу глянути інформацію на тому сайті. Реально економить і час, і гроші на пошуки та вберігає від придбання неякісної речі. Всім міцного сну!!
Reply

Bookmarks

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Flag Counter